Hotel Sunce
Biorezonantna analiza
Rezerviši
Dolazak
Dolazak
18 Jul 2024.
Odlazak
Odlazak
19 Jul 2024
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

Wellness biorezonantni magnetni analizator će pomoću elektromagnetnih signala očitati promenu frekvencije elektrona koje će se procesuirati upoređujući ih sa onima koje predstavljaju normalne kvantne vrednosti. Na ovaj način dobićemo sliku opšteg stanja organizma, zbog čega ovaj aparat predstavlja praktičnu, neinvazivnu i jednostavnu proceduru koja će nam ukazati na preventivne preporuke radi očuvanja našeg zdravlja: na koji način da se hranimo, krećemo, vežbamo, kao i koja vrsta suplementacije i tretmana će najviše uticati na otklanjanje osećaja umora, tenzije, stresa, prisutnih toksina u organizmu i poboljšanje opšteg stanja.

Izveštaj o analizi će biti poslat na e.mail adresu koju nam budete prosledili, a naši obučeni terapeuti i trener mogu da sa Vama obave dodatne konsultacije.

Kontraindikacije: pejsmejker.

Uputstvo za ponašanje pre testiranja: 2h pre testiranja ne treba imati intenzivnu fizičku aktivnost, ne treba ništa jesti i piti samo vodu. Idealno je da se poslednja 24h ne konzumira alkohol, slatki napici, kafa i suplementi. Pred samo testiranje odlažu se metalni predmeti i telekomunikacioni uređaji, a ruka u kojoj je elektroda treba da bude odmašćena radi kontakta.