Hotel Sunce
Business
Rezerviši
Dolazak
Dolazak
17 Jun 2024.
Odlazak
Odlazak
18 Jun 2024
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

Banket i Biznis centar

Kako bismo svaku vašu ideju pretvorili u uspeh, a svaki vaš poslovni sastanak, seminar ili predavanje prevazišli očekivanja vama bitnih ljudi, potrudili smo se da obezbedimo dve multifunkcionalne sale različitog kapaciteta u zavisnosti od postavke. Sale su klimatizovane, ozvučene i imaju pristup internetu. Poseduju savremenu opremu koja će vam omogućiti sve uslove za neometan rad. Na raspolaganju su projektor, platno, flip chart, bežični mikrofon, pointer i laptop.

Kapacitet sala je do 120 osoba u zavisnosti od postavke:

  • U-shape 40
  • Boardroom 40
  • Classroom 42
  • Theater 120
  • Cocktail 80
  • BQT 50

RTANJ

Dođite do najboljeg rešenja, napravite godišnji plan i povežite se sa saradnicima u ugodnoj atmosferi i prijatnom ambijentu naše sale Rtanj, opremljenoj po najvišim standardima.

OZREN

Neka vaš događaj protekne u prijatnoj atmosferi kojom odiše sala Ozren. Okupite svoj tim i ojačajte ga, bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili opuštajuća team building aktivnost.

 

Kako bi se vaš događaj upotpunio odaberite ono što vašem timu najviše odgovara iz posebno kreirane ponude menija, kafe pauza i paketa pića. U zavisnosti od potreba, predah možete napraviti na svežem vazduhu našeg Atrijuma ili elegantnoj galeriji Lobby bara.

 

TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Za timove željne avanture i adrenalina možemo organizovati različite vrste timskih igara, vožnju kvadovima ili šetnje stazama zdravlja uz pratnju vodiča.

 

Biće nam zadovoljstvo da budemo partneri u organizaciji vaših budućih događaja, seminara, team building-a i radnih sastanaka. Budite sigurni u našu potpunu posvećenost u organizaciji i planiranju, kako bi događaj postigao zapaženi uspeh.

 

Gallery Business 1
Big
Gallery Business 2
Big
Gallery Business 3
Big
Gallery Business 4
Big
Gallery Business 5
Big
Gallery Business 6
Big
Left
Right