Hotel Sunce
O nama
Rezerviši
Dolazak
Dolazak
18 Jul 2024.
Odlazak
Odlazak
19 Jul 2024
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

O nama

U najlepšem delu banje, na obali reke Moravice i okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel Sunce je raširio svoje ruke u želji da Vam pruži nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.
Tokom boravka, možete uživati u:
-moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama (155 smeštajnih jedinica podeljenih u 14 tipova)
-bogatoj ponudi našeg WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2 sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom, velikim brojem sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi
-ukusnoj hrani u naša dva restorana (pansionski i A la carte restoran Tilia by Sunce) i omiljenim napicima u lobby baru.

Pored hotela nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.
Želimo da Vas obavestimo da nakon skoro 5 godina velikog truda i rada, otvaramo vrata hotela Sunce koji je potpuno renoviran u skladu sa potrebama savremenog gosta. Te 1977. godine kada je prvi put otvoren hotel Sunce, bio je perjanica hotelsko turističke ponude banje, a naša želja je da tom zdanju, vratimo stari sjaj i nekadašnji ugled.
Sada, sa velikim ponosom predstavljamo jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji, koji će pomoći u promociji ovog kraja i regiona, ali biti pravi predstavnik srpskog gostoprimstva i srdačnosti.

Naša vizija je da donesemo novu dimenziju turizma u Sokobanju, da ugostimo osobe sa istančanim ukusom i potrebom za hotelom visoke kategorije, da kroz vrhunsku uslugu zadovoljimo potrebe gostiju i pokušamo da prevaziđemo njihova očekivanja.


Dobro nam došli, Vaš hotel Sunce

u brojkama
155
soba
2
restorana
2
banket
sale
3
bazena
1
Lobby
Bar